NIEUWS FEBRUARI

Het laatste nieuws lezen? Zie www.thyade.nl/thyade-nieuws-februari-2018/
De laatste dagen hebben we ook weer fraai nieuw werk binnen gekregen. Komende week nog meer.
Check regelmatig: www.thyade.nl/collectie/ of onze webshop.
... Bekijk meerBekijk minder

3 dagen geleden  ·  

Bekijk op Facebook

MONA LISA NU BIJ THYADE

Trendy Artbags met kunstwerken van beroemde kunstenaars, nu bij Thyade Art verkrijgbaar. Van Gogh, Rembrandt , Mondriaan, Degas, Da Vinci, Renoir etc.
Originele boodschappentassen, gemaakt van gerecycled PET-flessen. Maar dan wel van een stevige kwaliteit (draagvermogen 20 kg!) en een ritssluiting. De tassen zijn te verkrijgen in 10 verschillende uitvoeringen, allemaal met beroemde schilderijen. Voor slechts € 9,90 een leuk en origineel cadeau!
www.thyade.nl/product-categorie/art-bag/
... Bekijk meerBekijk minder

2 weken geleden  ·  

Bekijk op Facebook

ZOALS DE KUNST THUIS HANGT, HANGT HET NERGENS

Zomaar een greep uit interieurs met kunstwerken uit de collectie van Thyade Art. Huizen groot of klein, villa of appartement, strak of eclectisch ingericht.... voor elk wat wils. Abstracte, humoristische of eigenwijze schilderijen, grafische zeefdruk, sfeervolle fotografie of een kunstcollage op een lampenkap (waarvan er nog slechts 1 te koop is). Het kan allemaal.
www.thyade.nl/collectie/
... Bekijk meerBekijk minder

4 weken geleden  ·  

Bekijk op Facebook

POP UP FEBRUARI AFGEBLAZEN

Ondanks vele, verwoede pogingen in de afgelopen maanden een geschikte locatie te vinden voor een PopUp in februari, is het niet gelukt op tijd een geschikte locatie te vinden.
Voorlopig hebben we het uitgesteld naar 25, 26 en 27 mei. We hebben ondertussen wel wat contacten gelegd, die ons kunnen helpen om een geschikte ruimte te vinden.
In de tussentijd blijven we uiteraard graag iedereen van dienst via de website, de webshop en met de gratis afleveringen aan huis.
www.thyade.nl
... Bekijk meerBekijk minder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op Facebook

KUBUSWONINGEN IN BARENDRECHT???

Ja maar.....die staan toch in Rotterdam? Klopt! Maar het prachtige schilderij van Erika Stanley - in de stijl van Van Gogh - hangt nu voortaan in Barendrecht. Daar heeft het zijn plek gevonden.
Er zijn nu nog maar enkele werken in deze fascinerende stijl beschikbaar.
www.thyade.nl/kunstenaar/erika-stanley/
... Bekijk meerBekijk minder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op Facebook

NOG MEER KEUZE IN KUNSTCADEAUS

De Webshop van Thyade Art is nog verder uitgebreid. Originele kunstcadeaus voor leuke prijsjes. Zoals glazen druppels in verschillende modellen, dikke dames uit de Dolly en Molly serie in diverse formaten. Uit de neolith-serie Vreemde Vogels, leuke paardjes en nog meer dikke dames. Nu ook de humoristische beeldjes en mokken van Forchino. Sfeervolle keramiek objecten van Diane Tafel en Geluksvisjes van Edith Madou.
En niet te vergeten de prachtige serie artprints van de schilderijen van Erika Stanley met het thema “Rotterdam als Van Gogh”. Of nog een paar laatste Rotterdam-posters van Paul Martens.

Vaste klanten met spaartegoed sturen een mailtje met de bestelling. Verzendkosten zijn voor rekening Thyade. Anderen kunnen via winkelmandje en IDeal bestelling regelen, zodat we die binnen enkele dagen kunnen versturen.
www.thyade.nl/webshop/
... Bekijk meerBekijk minder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

BESTE WENSEN VOOR 2018

Thyade Art wenst alle klanten, relaties, familie en kennissen een mooi 2018 met bitterballen (Liz), of misschien toch liever oesters en champagne (Gerdine Duijsens), veel succes (Marsman) maar vooral een uitstekende gezondheid (Marsman).
... Bekijk meerBekijk minder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

GEISHA, MONDRIAAN EN RAKU?
Via het Raku-stoken raakte Anke van der Kwaak meer en meer geboeid door de Japanse eenvoud, wat in haar werk duidelijk zichtbaar is.
Zij hecht zeer veel waarde aan het ambachtelijke. “Ik wil door ambachtelijk bezig te zijn iets moois maken, waar anderen dan weer van genieten. Om kennis en technieken te vergaren, die zelf te gebruiken en door te geven is iets dat mij altijd zal blijven boeien.”

Anke laat zich graag inspireren door Japanse prenten, maar ook Maori-kunst en bijvoorbeeld Piet Mondriaan zijn inspiratiebronnen voor haar. Zie enkele prachtige objecten, die opgenomen zijn in de collectie van Thyade Art.
www.thyade.nl/kunstenaar/anke-van-der-kwaak/
... Bekijk meerBekijk minder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

ROTTERDAMMERS NAAR ZWIJNDRECHT

Een half jaar heeft een lener in Zwijndrecht genoten van het fleurige werk van Hendrik van Veenendaal. Maar nu was het tijd voor iets anders. Jawel, het indrukwekkende tweeluik De Rotterdammers van Annejole Jacobs-de Jongh. Met een hoogte van 180 cm en breedte van 160 cm. In dit tweeluik zijn alle beelden verwerkt, die Rotterdam zo bijzonder maken (bruggen, gebouwen, bedrijven, mensen, evenementen, sport, cultuur en merken).
Omdat niet iedereen ruimte heeft voor zo'n groot tweeluik, zijn er ook kleinere formaten beschikbaar. Zie bijvoorbeeld: www.thyade.nl/kunstwerk/annejole-jacobs-de-jongh/de-rotterdammers-tweeluik/
... Bekijk meerBekijk minder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

FANTASIE IN KLEI

Weer nieuwe, fantasievolle keramiek objecten van Ank van der Wel beschikbaar bij Thyade Art. Sinds 1980 werkt Ank met klei. In klei vond zij een materiaal, waarin zij al haar gevoelens en creativiteit de vrije loop kan laten. Het is fantastisch om uit vormloos materiaal iets te maken.
De basis voor haar onderwerpen is te vinden in mensen, dieren, bomen, landschap, patronen, structuren, vormen en kleuren, die zij om ons heen ziet. Zo is de natuurlijke omgeving (o.a. haar prachtige tuin) een onuitputtelijke inspiratiebron voor haar. Ank maakt (stripachtige) figuren, maar vooral ook graag eigenwijze kip- en vogelfiguren. En natuurlijk haar beroemde “bollen” met vogels, paddenstoelen, bomen of mensen.
www.thyade.nl/kunstenaar/ank-van-der-wel/
... Bekijk meerBekijk minder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook