MET PONTJE NAAR NIEUW BEIJERLAND

Op een mooie najaarsdag met pontje naar Nieuw Beijerland voor nieuwe klant, die kennis had gemaakt met Thyade Art op de laatste PopUp.
Diverse kunstwerken uitgeprobeerd. Die ene van Hendrik van Veenendaal bleek wat te fel van kleur en formaat klopte niet goed. Het rustige werk van Nel Heins stond mooi, maar wel wat saai. De foto bleek te veel te spiegelen. En uiteindelijk werd het die andere van Hendrik van Veenendaal, getiteld Plage a maree basse (Strand bij eb). Dit kunstwerk wordt voorlopig door hen geleend via de kunstuitleen.
De nieuwe lener vond het een relaxte manier om kunst in huis te halen.
www.thyade.nl/kunstenaar/hendrik-van-veenendaal/
... Bekijk meerBekijk minder

4 dagen geleden  ·  

Bekijk op Facebook

STRANDOVERGANGEN, VUURTORENS EN ZEEGEZICHTEN IN DE OVERKANT

Vrijdagavond 2 november is van 20.00 tot 22.00 uur de opening van deze kleurrijke expositie in De Overkant te Ouddorp. De Zeegezichten van Wim Sijbranda zijn alleen die vrijdagavond en zaterdag 3 november van 11.00 tot 17.00 uur te zien.
De olieverfschilderijen van Hendrik van Veenendaal met Strandovergangen en Vuurtorens zijn ook daarna nog te bezichtigen tot half februari 2019.
De Overkant is tegenwoordig alleen op afspraak te bezoeken (omdat het vaak voor besloten gezelschappen is afgehuurd).
Neem contact op met Peter Grinwis, 06 53 77 18 05.
www.deoverkantouddorp.nl/agenda/
... Bekijk meerBekijk minder

2 weken geleden  ·  

Bekijk op Facebook

RESULTATEN POP UP

Eind september organiseerde Thyade een PopUp in Spijkenisse. Flink wat bezoekers over de vloer gehad en leuk om zomaar enkele resultaten te laten zien bij de mensen thuis.
Zoals het vrolijke koppel keramiek vogels van Bea Riksen, bij klanten die wel van humor in de kunst houden. Getuige het eerder gekocht werk van Ad Verstijnen. Of de dynamische William Malucu, die nu in Numansdorp hangt. In Barendrecht leent een klant nu een schilderij van Marieke Bekke met het thema Rotterdam. En een nieuwe lener in Spijkenisse koos voor de fleurige Voorjaarsgroet van Jochem de Graaf. Binnenkort nog enkele afspraken om kunstwerken af te leveren/om te ruilen.
www.thyade.nl/collectie/
... Bekijk meerBekijk minder

4 weken geleden  ·  

Bekijk op Facebook

HET LIJKT NET ECHT

De keramiek objecten van Mieke van de Laar roepen altijd reactie op. Wat is het? Het lijkt wel leer? Ze is vooral bekend van haar rugzakjes, tassen en kapstokjes met jassen, hoeden en sjaals. Er zijn nu nog maar een paar objecten beschikbaar. Bij Thyade Art nu nog de aller-allerlaatste!
www.thyade.nl/kunstenaar/mieke-van-de-laar/
... Bekijk meerBekijk minder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op Facebook

KLEURRIJKE MINI-EXPO

Vrijdag 5 oktober heeft Thyade een saai kantoortje aan de Boezemstraat 187 in Rotterdam omgetoverd tot een kleurrijke mini-expositie.
Schilderijen van Erika Stanley met Rotterdam als Van Gogh, abstracte schilderijen van Lenie van den Bulk, glasobjecten van Jenny Olde Monnikhof en keramiek potten en sieraden van Anke van der Kwaak.
Te bezoeken op zaterdag 6 en zondag 7 oktober – van 12.00 tot 17.00 uur, tijdens Kunstroute Kralingen Crooswijk-West.
www.kunstroutekralingencrooswijk.nl/site/
... Bekijk meerBekijk minder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op Facebook

THYADE OP KUNSTROUTE KRALINGEN CROOSWIJK

Op 6 en 7 oktober – van 12.00 tot 17.00 uur, tijdens Kunstroute Kralingen Crooswijk-West, presenteert Thyade Art zich met een 4-tal kunstenaars. Schilderijen van Erika Stanley met het thema Rotterdam als Van Gogh, abstracte schilderijen van Lenie van den Bulk, gecombineerd met glasobjecten van Jenny Olde Monnikhof en keramiek potten van Anke van der Kwaak.
Thyade is te vinden aan de Boezemstraat 187 in Rotterdam.
Totaal zijn er meer dan 70 kunstenaars die hun werk tonen tijdens deze kunstroute, die verdeeld is over 2 weekenden en tal van evenementen.
www.kunstroutekralingencrooswijk.nl/site/
... Bekijk meerBekijk minder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Een mooi filmpje van Roel van Deursen over de lopende PopUp.
Heb je dit weekend nog tijd? Kom dan gerust langs!
Meer info: www.thyade.nl/popup-september-2018/
... Bekijk meerBekijk minder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

VRIJDAG START POPUP IN SPIJKENISSE

Vandaag laatste hand gelegd aan opbouw en inrichting van Thyade PopUp in Spijkenisse. Heel veel schilderijen, fotografie, grafiek, glasobjecten en natuurlijk ruime keuze kunstcadeaus voor aantrekkelijke prijzen.
Gisteren bracht Bea Riksen haar keramiek beelden voor expositie en vandaag heeft Imelda O'Neill haar bronzen en keramiek beelden neergezet. Het is een uitnodigend en kleurrijk geheel.
Vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom bij de Thyade PopUp aan de Maaswijkweg 1 in Spijkenisse. Koffie, thee of iets anders en uiteraard wat lekkers erbij staat klaar.
www.thyade.nl/popup-september-2018/
... Bekijk meerBekijk minder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

POPUP THYADE ….VANAF VRIJDAG

Niet alleen kunstliefhebbers, maar ook iemand die zijn huis een unieke uitstraling wil geven, of een ander een iets bijzonders (en toch betaalbaar) cadeau wil geven…. kom langs bij de PopUp Thyade.
Vanaf vrijdag (tussen 12:00 en 17:00 uur) vindt je op de fraaie locatie aan de Maaswijkweg 1 te Spijkenisse een grote verscheidenheid aan schilderijen, grafiek, objecten van brons, glas, neolith, tin, maar ook andere mooie voorwerpen. Bekijk ook de interessante mini-exposities van verschillende kunstenaars.
Een laagdrempelig evenement, gratis toegankelijk en ruime parkeergelegenheid.
De koffie, thee en een frisdrankje staan klaar, evt. met een kleine versnapering.
De schilderijen en grafiek zijn te koop, maar je kunt ook gebruik maken van het zeer flexibele uitleensysteem. De manier om eenvoudig kunst in huis te halen.
Iedereen is welkom. Neem gerust een ander mee!
Meer info: www.thyade.nl/popup-september-2018/
... Bekijk meerBekijk minder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

POPUP THYADE KOMT ERAAN!

Wij zijn druk met de voorbereidingen om de PopUp klaar te maken.
Weer heel veel kunst, van schilderijen, en grafiek tot mooie objecten van brons, keramiek, glas, en meer. Ook nu weer een ruime keuze uit kunstcadeaus, vanaf 10 euro.
Dus… als je van je huis iets unieks wilt maken of je zoekt iets unieks om te geven… kom dan beslist langs!
Ook nu weer diverse mini-exposities, en wel van Karin Toma, Jochem de Graaf, Bea Riksen en Imelda O’Neill. En fraaie fotografie.
Van 28-30 september van 12:00-17:00 uur is iedereen welkom. Neem gerust anderen mee.
Ruime parkeergelegenheid en alles is gratis.
De koffie met iets lekkers staat klaar!
Meer info: www.thyade.nl/popup-september-2018/

SVP: DEEL DIT BERICHT MET ALLE KUNSTLIEFHEBBERS, DIE JE KENT
... Bekijk meerBekijk minder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook