was successfully added to your cart.

Winkelmand

William Malucu

William Malucu

Het is de expressie in kleur, textuur en vormen die je verleidt om de kleurrijke en creatieve wereld van de Braziliaanse kunstenaar William Malucu binnen te treden. Het is echter het vermogen om deze elementen te verenigen met emotie dat William een kunstenaar vanuit het hart maakt.

Zijn inspiratie haalt hij uit het nachtleven, klassieke muziek en zijn prachtige uitzicht over zee in de studio waar hij werkt. Zijn abstracte expressies zijn een resultaat van pure passie en lust voor het schilderen. Hij creëerde een kenmerkende eigen stijl met naast het gebruik van verf, diverse originele materialen waardoor hij telkens zijn toeschouwer weet te verrassen. Ook wat ondergrond betreft blijft hij innovatief bezig. Zo ontwikkelde hij de “Blocos”, extreem dikke schilderijen en experimenteert hij met hout. Ook op het gebied van ‘performances’ is van William nog het een en ander te verwachten. Hij droomt al jaren van een act waarbij hij het grootste schilderij ter wereld maakt.

Reeds op jonge leeftijd kwam William erachter dat tekenen en schilderen datgene was waar hij voor wilde gaan. Hij vertrok in zijn eentje vanuit Maceio in het binnenland van Brazilië naar de grote stedenwaar hij zijn weg vond in de kunst. Hij bouwde zijn carrière in Brazilië en maakte daarna met zijn werk de sprong naar Europa.

Nieuwsbriefinschrijving

shutterstock_321522203

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en schrijf u in voor onze GRATIS nieuwsbrief.
[mc4wp_form id=”17415″]