was successfully added to your cart.

Winkelmand

Susan Ruiter

Susan Ruiter

Susan is in 1969 in ’s-Gravenhage geboren. Tot 1982 heeft zij hier haar jeugd doorgebracht, daarna is zij verhuisd naar Capelle aan den IJssel. Na twee jaar een opleiding gevolgd te hebben aan de modeacademie stapt ze over naar een grafische opleiding. Kunst blijkt een grote aantrekkingskracht op haar te hebben en ze gaat dan ook, naast haar werk en gezin, specifieke lessen aan de Vrije Universiteit en workshops bij bekende kunstenaars volgen.

De werken van de wereldberoemde Colombiaanse kunstenaar Ferdinando Botero laten
haar creatieve bloed sneller stromen. Zij laat zich door hem inspireren en dan krijgen haar schilderijen steeds meer een eigen identiteit en tonen veel galeries interesse om haar werk exposeren.

Het succes van Susan is tot stand gekomen door geduld, talent en professionaliteit in combinatie met een positieve instelling. Deze eigenschappen samengevoegd bij de kenmerkende beelden van volle vrouwen in prachtige felle en heldere kleuren komt een ‘eigen’ humoristische wereld tot stand. Hierin worden leuke momenten weergegeven uit het dagelijkse leven. Samen aan de thee, gezellig met de hond op schoot, koken met vriendinnen enz.
Exposities volgen elkaar snel op en haar werk wordt door een tiental galeries in Nederland doorlopend vertegenwoordigd.

Nieuwsbriefinschrijving

shutterstock_321522203

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en schrijf u in voor onze GRATIS nieuwsbrief.
[mc4wp_form id=”17415″]