was successfully added to your cart.

Winkelmand

Liz

Liz

Twee professionele kunstenaressen hebben elkaar gevonden in een wereld van vrolijke kleurige schilderijen. De geboorte van Liz, de dochter van Renate Rolefes , en de kleindochter van Corrie Leushuis , heeft gezorgd voor een vruchtbare samenwerking tussen deze twee creatieve gepassioneerde vrouwen. Geboeid door de alledaagse dingen om hen heen, ontwerpen en schilderen zij op een vrolijke, warme realistische manier, waarbij zij de toeschouwer meenemen in een wereld van vrolijkheid en kleur.
Liz is de naam waaronder Corrie en Renate hun vrolijke kleurige schilderijen tonen aan de wereld. De schilderijen worden dan ook door hen samen gesigneerd met “Liz”.

Corrie Leushuis is een professioneel kunstenares. Al vele jaren werkt zij in haar eigen atelier aan kunstwerken waarin zij zichzelf kan vinden

Tekenen en schilderen zijn haar passie en er gaat geen dag voorbij zonder dat zij een pen of kwast in haar hand heeft gehad.
Na de kunstacademie heeft Corrie zich gevormd tot een zeer veelzijdige kunstenares. Geboeid door de alledaagse dingen om zich heen, ontwerpt en schildert zij op een vrolijke, warme realistische manier, waarbij zij probeert de toeschouwer mee te voeren in haar wereld.
Renate Rolefes is sinds een aantal jaren professioneel kunstenares, getrouwd en moeder van 4 kinderen.
Na de HAVO heeft ze in 1995 de Tweedegraads lerarenopleiding Tekenen en Handvaardigheid afgerond. Haar werk hadden veelal thema’s rond het afscheid, maar ook vrolijke thema’s.

Nieuwsbriefinschrijving

shutterstock_321522203

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en schrijf u in voor onze GRATIS nieuwsbrief.
[mc4wp_form id=”17415″]