was successfully added to your cart.

Winkelmand

Lee-Anne van den Brand

Lee-Anne van den Brand

Lee-Anne is van oorsprong een zierikzeese.
Zij is met de kwast in haar hand geboren. tekenen was vanaf zo n beetje haar 2e levensjaar haar belangrijkste bezigheid. Als er vroeger vriendinnetjes kwamen spelen, moesten ze ‘t wel leuk vinden om te gaan tekenen of schilderen, want daar kwam ‘t bij Lee-Anne altijd op aan.

Lee-Anne is voornamelijk autodidact. Misschien juist hierdoor heeft ze haar geheel eigen pasteuze (dikke verf) techniek ontwikkeld, waar haar schilderijen zo bekend om staan.

“Een tijd lang woonde ik in een zonlicht-arm-appartement. In de periodes dat de grijze tinten de boventoon voeren in onze Hollandse luchten, werd ik nogal eens somber, had behoefte aan zonnige kleuren en blije vormen.
Tijdens diepe, luchtige of heerlijke ‘boom’- gesprekken met vrienden, ging ik op zoek naar de frisse goede kleuren en mooie ‘feel good’-vormen om een schilderij mee te maken, dat mij op zou vrolijken. Ik begon met kleuren te experimenteren, maakte vaak net niet de frisse goede kleuren die ik voor ogen had…maar na 2 jaar had ik de mooiste kleuren gevonden waarmee ik nu mijn doeken maak”.

Nieuwsbriefinschrijving

shutterstock_321522203

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en schrijf u in voor onze GRATIS nieuwsbrief.
[mc4wp_form id=”17415″]