was successfully added to your cart.

Winkelmand

Julia Ninio

Julia Ninio

Julia Ninio woont en werkt in Buenos Aires, Argentinië.
Je ziet direct dat Julia Alegria Ninio een vrije geest heeft. Met een avontuurlijke inborst en een onbegrensde ontdekkingsdrang, heeft de Argentijnse Julia Ninio door heel Latijns Amerika gereisd om zich uiteindelijk te vestigen in Brazilië. In dit magische land is ze gestart met het ontwikkelen van technieken waarbij ze gebruik maakt van natuurlijke kleurstoffen die ze zelf verzamelt. Deze technieken van Julio Ninio vormen een uitstekend gereedschap om haar vruchtbare voorstellingsvermogen gestalte te geven en sindsdien is haar werk tot bloei gekomen.
Julia Ninio is altijd geïnteresseerd geweest in de delicate en mysterieuze vrouwelijke ziel. Als modeontwerpster kon ze reeds mensen aankleden met elementen uit haar dromen. De zoektocht naar de vrouwelijke ziel heeft geleid tot het bereiken van een nog hogere graad van expressie in haar huidige werk als kunstenaar. Julia Ninio heeft het opmerkelijke vermogen om gewone beelden zodanig te transformeren dat hun magie waarneembaar wordt.
In haar werk onthult bijvoorbeeld een vrouw die op een bank ligt een nieuwe dimensie in een alledaags tafereel. De kijker ontdekt in zo’n scène een warm, uitnodigend en sensueel moment.
Ondanks het feit dat hun gezichten een soort enigmatische glans hebben, hoeft de kijker zich niet vervreemd te voelen, Julia Ninio’s vrouwen zijn genereus en ze willen graag gezien worden. Bloemen, kant en jurken die speels bewegen en dansen, dragen een sensuele en delicate geur uit in de ruimte om hen heen. Een geur van vreugde en blijdschap… die eenieder het gevoel geeft dat het geen toeval is dat de naam van de vrouw die dit universum heeft gecreëerd Julia Alegria (blijdschap) Ninio is.

Nieuwsbriefinschrijving

shutterstock_321522203

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en schrijf u in voor onze GRATIS nieuwsbrief.
[mc4wp_form id=”17415″]