was successfully added to your cart.

Winkelmand

Jacky

Jacky

In 1999 is Jacky Zegers begonnen met schilderen. Het begon als hobby naast haar beroep als wiskunde-docent. Sinds 2006 is zij full-time als kunstnares aan de slag gegaan. Toen zij haar eerste schilderij maakte, was het voor haar gelijk duidelijk dat het kleurrijk en vrolijk moest zijn. Zij heeft eerst verschillende technieken uitgeprobeerd, maar had redelijk snel een eigen stijl te pakken.
Jacky houdt zich met meerdere kunstvormen bezig. Tegenwoordig vooral schilderijen en beelden. Voor de beelden gebruikt zij voornamelijk kunsthars. Die vormen beschildert zij daarna in dezelfde stijl als haar schilderijen: kleurrijk en vrolijk.
Uit haar kunst blijkt duidelijk haar liefde voor dieren en felle kleuren. Zij haalt haar inspiratie overal vandaan, maar voornamelijk uit de natuur. Haar schilderijen en beelden zijn niet realistisch, zowel de afbeelding als het kleurgebruik is extreem. Als zij in de natuur rondkijkt, komt ze echter vaak nog veel extremere dingen tegen. Bloemen of bepaalde dieren zoals vissen hebben soms zo’n aparte vorm en kleur, dat zou zij zelf niet kunnen verzinnen.
“Hoe ik ook mijn fantasie gebruik, ik zal de natuur nooit kunnen overtreffen. En dat is maar goed ook, want waar moet ik dan mijn inspiratie vandaan halen?”, aldus Jacky.

Nieuwsbriefinschrijving

shutterstock_321522203

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en schrijf u in voor onze GRATIS nieuwsbrief.