was successfully added to your cart.

Winkelmand

Claus Costa

Claus Costa

Klassieke kunstthema’s, iconen, beroemdheden: de belangrijkste inspiratiebron voor Claus Costa’s werk.
De werken van deze kunstenaar hebben als doel de hedendaagse chaos van beelden waarin we leven te organiseren, ze betekenisvol te maken en (waarom ook niet) mooi. Echt Pop! Costa’s geest is een achtbaan van ideeën en invloeden.

Creativiteit en vrijheid hebben zijn leven beheerst sinds hij op jonge leeftijd de basis van kunst leerde. Dit heeft zijn hart geopend naar wat zijn niet te stillen passie zou worden. Met Michelangelo als eerste inspiratie heeft Claus nooit de iconen van klassieke kunst achter zich gelaten. Maar als man van zijn tijd, is hij verbonden met de media en vertaald hij wat hij ziet naar een aangename ervaring voor de kijker.

Claus heeft de macht en gevoeligheid om met vele elementen een leeg schilderdoek te bewerken met de delicate en expressieve kanten van zijn eigen intense emoties. De resultaten zijn altijd zeer hedendaags en hebben de kracht om zeer direct met ons te communiceren.

Claus is een groeiende ster in de internationale kunst met vertegenwoordigende Kunstgalerieën in Nederland, België, Engeland, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland.

Nieuwsbriefinschrijving

shutterstock_321522203

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en schrijf u in voor onze GRATIS nieuwsbrief.
[mc4wp_form id=”17415″]