was successfully added to your cart.

Winkelmand

Bram Reijnders

Bram Reijnders

Afstanden klein maken, de tijd controleren en in een ander ritme laten lopen, is dat niet de geheime wens van iedereen?
Dat is de inspiratie van Bram Reijnders voor zijn “mondiale mono-prints”. Deze serie, die Bram maakte in een krottenwijk in Brazilië (voor inspiratie), werd in topkwaliteit gezeefdrukt. Er zijn vele bijzondere elementen in verwerkt zoals oude handgeschreven brieven, foto’s en diverse andere spannende oude documenten vanuit verschillende landen, vanuit verschillende tijden naar Brazilië gestuurd. Hiermee stelt de kunstenaar vragen over hoe tijd en ruimte beperkingen oplegt, het verlangen om het te overstijgen, veelzijdig te zijn, diverse levens te leven en toch jezelf te blijven. Deze zaken zijn niet alleen zichtbaar in de verhalende kunstwerken, de wereldwijde elementen, maar ook in het dynamische leven van de in Nederland en Brazilië woonachtige kunstenaar annex kunstagent.
Gekozen is voor een serie van drie werken en elk thema kent 75 mono-prints, die vele oude, unieke 3-D elementen bevatten die voor– en nabeschilderd zijn door de kunstenaar.
Dit geeft een zeer originele uitstraling aan de werken met de titels “Journey to the center”,
“Letter to harmony” en “White magic in turbulence”. De werken zijn gemaakt op aflopend handgeschept papier die vervolgens op een schildersdoek zijn verwerkt.

Nieuwsbriefinschrijving

shutterstock_321522203

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en schrijf u in voor onze GRATIS nieuwsbrief.
[mc4wp_form id=”17415″]