Thyade Galerie

Uniek concept in de kunstwereld: Web & PopUp Galerie Thyade Art: kies op website en wij bezorgen gratis. Thyade Art verkoopt, leent, verhuurt schilderijen en grafiek. Zij heeft tevens een grot collectie objecten van keramiek, glas, resin, brons, e.d. Ideaal als betaalbare kunstcadeaus, relatiegeschenken, enzovoorts. Kunst voor particulier en bedrijf.
Thyade Galerie
Thyade Galerie
THYADE STOPT EIND 2020 !!!

We roepen (nogmaals) alle klanten met spaartegoed dringend op om een keuze te maken uit onze Collectie en onze Webshop op www.thyade.nl
Eind 2020 stopt Thyade met haar activiteiten en het spaartegoed wordt onder geen beding uitbetaald.
Veel klanten hebben al iets mooi uitgezocht om hun huis te verfraaien. Bij het afleveren is het ook leuk om te zien dat zij door de tijd heen veel aan kunst hebben verzameld via Thyade.
Enkele voorbeelden: Olijke Gerdine Duijsens bij eettafel in Rhoon. Een springend bronzen konijn van Ida Kurniawan in de tuin. Een sfeervolle Elly mes in een slaapkamer, gecombineerd met een fraai bronzen beeld. Kleurrijke tulpen van Jochem de Graaf in een strak interieur. Glazen citroenboom van Jenny Olde Monnikhof, die een perfecte plek heeft gevonden in de vensterbank.
En we hebben nog steeds heel veel moois te bieden.
https://www.thyade.nl/collectie/
https://www.thyade.nl/webshop/
Thyade Galerie
Thyade Galerie
POPUP T/M 11 OKTOBER

De laatste Thyade PopUp in Spijkenisse duurt nog tot en met zondag 11 oktober. Vanaf woensdag 7 oktober elke dag open van 12.00 tot 17.00 uur.
Geniet van veel en gevarieerde kunst: foto’s, schilderijen, grafiek, glasobjecten, keramiek, brons etc. Zie de verschillende aanbiedingen en sla je slag met de leuke kunst-cadeau-ideëen. Verder nog exclusieve fotolijsten tegen superscherpe prijzen.
De bijna 700 vierkante meter is ruim ingedeeld, dus prettig en corona-proof kunst ervaren.

Je kunt het beste parkeren in het Theatergarage aan de Gorsstraat 22. Neem de uitgang van De Kopspijker. Thyade zit tijdelijk in voormalige pand van de KijkShop, tegenover de Action.
https://www.thyade.nl/popup-oktober-2020/
Thyade Galerie
Thyade Galerie
POPUP IN VOLLE GANG…

De afgelopen dagen al goed bezocht. Door de grote ruimte konden de Coronaregels makkelijk worden gehandhaafd.
De bezoeker is onder de indruk van de hoeveelheid aan werk.
Ook is er veel werk dat (nog) niet op de website van Thyade staat.
Leuk om te zien dat er een veelheid aan smaken voor kunst is. Iedereen vind altijd wel iets dat hij/zij mooi vind.

HET IS DE LAATSTE POPUP VAN THYADE!
Dus kom nu langs en profiteer onder meer van de vele aanbiedingen.
Wij zijn er de komende week nog op woensdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00 uur.
In winkelcentrum De Kopspijker te Spijkenisse (centrum). Parkeren in Theatergarage en neem dan uitgang Kopspijker. Betreft voormalig Kijkshop-pand, tegenover de Action.
Je bent van harte welkom!!
Thyade Galerie
Thyade Galerie heeft 7 nieuwe foto's toegevoegd.
Thyade Galerie
Thyade Galerie
VRIJDAG 2 OKTOBER START POPUP

Vrijdag 2 oktober om 12 uur opent Thyade Art de deuren van haar laatste PopUp. In Winkelcentrum De Kopspijker te Spijkenisse. We hebben uitgepakt. Letterlijk. Heel veel kunst te zien, schilderijen, grafiek, objecten, sieraden, kunstcadeau-artikelen etc etc. Zie de foto-impressie, waarbij nog lang niet alles te zien is!!
Mini-exposities van verschillende kunstenaars. Ook mini-expo van kwaliteitslijsten, die nu voor de helft van de prijs worden aangeboden.
Het is een groot pand en de PopUp is ruim opgezet, dus ruimte genoeg om 1,5 meter afstand te houden en veilig te genieten van de kunst.

Geopend op deze tijdelijke locatie tot en met zondag 11 oktober, openingstijden van 12.00 tot 17.00 uur. Maandag en dinsdag gesloten.
Wat betreft het parkeren: het pand zit in hartje Spijkenisse en daar is het betaald parkeren. Maar…. de tarieven zijn erg laag!
Je kunt het beste parkeren in het Theatergarage aan de Gorsstraat 22. Neem de uitgang van De Kopspijker. Thyade zit tijdelijk in voormalige pand van de KijkShop, tegenover de Action.
https://www.thyade.nl/popup-oktober-2020/
Thyade Galerie
Thyade Galerie
KUNST, KUNST EN MEER……

Op de laatste PopUp van Thyade Art vind je heel veel kunst. Van schilderijen en grafiek tot objecten van keramiek, brons, glas, ed. Een unieke kunstcadeaus tegen leuke prijsjes.
Een tiental kunstenaars laten in mini-exposities hun beste werk zien. Zo is er werk van onder meer Wouter van der Elst (zandschilderijen), Jenny Olde Monnikhof (glasobjecten), Koen Huitink (glossy schilderijen), Lenie van den Bulk (objecten), Hendrik van Veenendaal (schilderijen), Ank van der Kwaak (keramiek), Annejole Jacobs-De Jongh (schilderijen) , Ank van der Wel (keramiek), Elma van ’t Hof (schilderijen), Pim van der Wel (stenen beelden), Henk de Jong (fotografie).

Deze PopUp zit vol met aanbiedingen en verrassingen. Zeker de moeite waard!
En dit keer een extra lange periode om iedereen de kans te geven om langs te komen en zich aan de Corona-maatregelen te houden. Meer info: https://www.thyade.nl/popup-oktober-2020/

Data: 2 t/m 11 oktober 2020 (NIET op Ma en Di)
Tijd: van 12:00 – 17:00 uur
Locatie: Winkelcentrum De Kopspijker in Spijkenisse (voormalig pand Kijkshop).
Parkeren: Theatergarage (1 euro p.u.)

SVP…. DEEL dit bericht zo veel mogelijk!!