Facebook feed

THYADE KOMT OVERAL

Met de nieuwe formule, waarbij Thyade Art bij de mensen langs komt, maakt de bus heel wat kilometers. We hebben een foto-collage gemaakt. Van Alblasserdam tot Ulvenhout, van Den Hoorn tot Rotterdam (in verschillende wijken), Hellevoetsluis, Ridderkerk, Den Haag, langs de Rotte, Nieuw-Vossemeren, Capelle aan den IJssel, Bergschenhoek, maar ook Enschede. En natuurlijk een keer in een giga-file van meer dan een uur op de A1!!
Deze gratis service (met meerdere kunstwerken langs komen en thuis de keuze maken) spreekt erg aan bij onze klanten. Zie meer over onze werkwijze: www.thyade.nl/veel-gestelde-vragen/
... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden  ·  

Bekijk op Facebook

WAT KUNST KAN DOEN

Zomaar een greep uit foto’s van interieurs van onze klanten, om te laten zien hoe sfeerbepalend een kunstwerk kan zijn.

Een mooie combi van klassiek interieur met een prachtig abstract modern schilderij van Eelco Maan.

De twee partners kozen onafhankelijk van elkaar voor werk van Ad Arma, waarbij keuze viel op grote ets (170 x 100 cm) met de intrigerende titel "Jules Verne was looking at the dragon and missed the big fish".

Het kleurrijke gezicht van Barbara de Jong geeft een prachtig accent in een verder ingetogen interieur met wit en taupe.

De frisse groene tinten van het bloemrijke werk van Yulia Muravyeva passen naadloos in dit warme interieur met hout en oranje accenten.

Serene, oosterse sfeer. Daar is dit mystieke werk van Adri de Bruijn helemaal op zijn plek.

Rustige kleurstelling met warme roodaccenten, daar past dit collage-achtige werk van Claus Costa met Audrey Hepburn weer heel mooi in.
www.thyade.nl/collectie/
... Bekijk meerBekijk minder

4 weken geleden  ·  

Bekijk op Facebook

KIEZEN IN RIDDERKERK

Dit keer langs bij een nieuwe lener in Ridderkerk, die lid is geworden naar aanleiding van onze PopUp Galerie in juni. Hun keuze viel op uiteindelijk op de Citycabs van Mathias en het zandschilderij Raamwerk kleurencup van Wouter van der Elst.
Een zestal kunstwerken meegenomen. Het landschap bleek te klein, het eigenwijze autootje deed het niet goed op die wand, het bosschilderij bleek te donker en de dames eindigden als goede tweede.
Op een wandje bij de keuken was de keuze tussen het zandschilderij en het autootje. Beiden deden het op die plek heel goed. Maar voor nu werd gekozen voor het zandschilderij.
De nieuwe lener vindt het een ideale manier om de kunst in eigen huis uit te kunnen kiezen.
www.thyade.nl/werkwijze
... Bekijk meerBekijk minder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op Facebook

THYADE KOMT NAAR JE TOE

Met de nieuwe formule van Thyade komen we nog eens ergens. Op bezoek bij een klant op het platteland, die graag drietal kunstwerken wilde zien. De kop van Bierenbroodspot viel al gauw af. Die bleek te somber. Twijfel tussen Astrid Engels en Marilyn Monroe van Claus Costa. De laatste mocht achterblijven voor een mooi plekje boven het bureau.
www.thyade.nl/werkwijze/
... Bekijk meerBekijk minder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op Facebook

BLOEMEN WINNEN

In Poortugaal bij vaste klant kunstwerk met vuurtoren van Burgh-Haamstede omgeruild voor bloemrijk werk van Jochem de Graaf. De roze meer abstracte bloemimpressie van Fleur van Waay vond men wel erg leuk, maar bleken te fel in de woonruimte. Ook het andere werk van Hendrik haalde het niet bij de bloemen.

Bij de eettafel hangt een sfeervol werk van Bram van Baalen. Dat is al eerder aangekocht via het spaar/uitleensysteem van Thyade Art. Ook heeft de familie in het verleden diverse malen objecten en cadeaus - voor zichzelf en anderen - aangekocht van het spaartegoed.

Voor meer prachtig werk van Bram, ga naar: www.thyade.nl/kunstenaar/bram-van-baalen/
... Bekijk meerBekijk minder

BLOEMEN WINNEN In Poortugaal bij vaste klant kunstwerk met vuurtoren van Burgh-Haamstede omgeruild voor bloemrijk werk van Jochem de Graaf. De roze meer abstracte bloemimpressie van Fleur van Waay vo...

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

VAKANTIESFEER IN DE OVERKANT

Vanaf zaterdag 1 juli een expositie in De Overkant met nieuwe olieverfschilderijen van kunstenaar Hendrik van Veenendaal. Hij laat zich graag inspireren tijdens zijn reizen en vakanties. Boten op het strand aan de Franse kust, vissers die hun netten uit gooien, kleurrijke Spaanse dorpjes in de bergen, flanerende dames aan het strand met een parasol, Franse vuurtorens, maar ook de vuurtoren van Burgh-Haamstede. Ook enkele schilderijen uit de serie Parfum du Midi, waarin bloemen de hoofdrol spelen, mochten niet ontbreken in deze expositie.
Hendrik speelt een ingenieus spel met kleuren, vlakken, compositie, hoge horizonten, figuren die neigen naar abstracties, waardoor hij de kijker nog wat te raden laat.
Deze kunstwerken, te koop en te leen, zijn te bezichtigen tot en met 14 oktober 2017.
Voor de openingstijden zie: www.deoverkantouddorp.nl/
... Bekijk meerBekijk minder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

MEDITERRAAN…. THYADE

Woensdag, 28 juni is Thyade in Mediterrane sferen bij Tuincentrum Jaarsveld in Capelle a/d IJssel.
Samen met o.m. Oil & Vinegar, VinAmi Wijnen en een Kaashandel en in een fleurige ambiance.
Voor informatie over het unieke systeem Thyade en enkele kunstcadeaus… op naar Jaarsveld.
Toegang is gratis en IEDEREEN IS WELKOM!
... Bekijk meerBekijk minder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Annejole Jacobs-de Jongh heeft een geheel eigen unieke werkwijze. Van iconische personen zoekt ze kenmerkende kreten, logo’s en beelden, die als achtergrond worden geprint op canvas. Daaroverheen schildert ze het portret in een gestyleerde stijl. Zoals Sofia Loren met o.a. Italiaanse gebouwen en haar gevleugelde woorden: “Everything you see, I owe to spaghetti”.
Bijzonder werk van 100x100cm, dat veel interieurs een bijzondere uitstraling zal geven!
www.thyade.nl/kunstenaar/annejole-jacobs-de-jongh/
... Bekijk meerBekijk minder

Annejole Jacobs-de Jongh heeft een geheel eigen unieke werkwijze. Van iconische personen zoekt ze kenmerkende kreten, logo’s en beelden, die als achtergrond worden geprint op canvas. Daaroverheen s...

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Het zeer warme weer op zondag weerhield de nodige mensen om te komen.
Desondanks was de 1e Popup van Thyade druk bezocht. Demonstraties, veel mooie kunst, exposities, en ook het Interieuradvies van Distel, de heerlijkheden van Oil & Vinegar en Vinami, omlijst door muziek van Elly Bezemer en Han Ruigrok zorgden voor een heerlijke belevenis.
Thyade ontmoette bestaande klanten, maar ook oude klanten, die wel weer iets wilde doen met Thyade. Maar ook nieuwe bezoekers waren volop aanwezig.
Al met al een bijzonder geslaagd evenement, waarvan alle deelnemers hebben aangegeven ook een volgende keer mee te willen doen.
... Bekijk meerBekijk minder

Het zeer warme weer op zondag weerhield de nodige mensen om te komen. Desondanks was de 1e Popup van Thyade druk bezocht. Demonstraties, veel mooie kunst, exposities, en ook het Interieuradvies van Di...

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

DIT WEEKEND POP UP GALERIE

Vandaag eerste dag geweest van Thyade PopUp Galerie. Enthousiaste reacties op onze tijdelijk locatie in Continental Art centre in Rotterdam Ommoord. Veel te zien, te horen en te beleven.
Zaterdag en zondag ook geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Met o.a. zaterdag demonstratie zandschilderen en zondag demonstratie sieraden maken. Zondag ook Oil & Vinegar, VinAmi en Distel Interieuradvies. Kom gezellig langs en geniet van veelzijdige en kleurrijke kunst.
www.thyade.nl/evenementen/popup01/
... Bekijk meerBekijk minder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook