Facebook feed

LENTE = NIEUW, OOK BIJ THYADE ART

Moderne stadstaferelen van Mathias, een sfeervol landschap van Jochem de Graaf. Maar ook de prachtig gedetailleerde komische autootjes van Guillermo Forchino.
Samen met ander werk nieuw in onze collectie.
Ook regelmatig werk dat opnieuw beschikbaar komt. Zoals de intrigerende collagetechniek van Claus Costa met Audry Hepburn in de hoofdrol. Of fraaie foto met Greenhouse effect van James Kerwin.
Check de website bij Collectie, op Filter Locatie: Beschikbaar:
www.thyade.nl/collectie/?action=search&location-id=440
En vul gewenste Datum in bij “datum binnenkomst”.
... Bekijk meerBekijk minder

LENTE = NIEUW, OOK BIJ THYADE ART Moderne stadstaferelen van Mathias, een sfeervol landschap van Jochem de Graaf. Maar ook de prachtig gedetailleerde komische autootjes van Guillermo Forchino. Samen...

12 uren geleden  ·  

Bekijk op Facebook

ABSTRACT IN OVERKANT

De locatie is De Overkant Ouddorp en het thema Abstract.
Vanaf 18 maart presenteert deze boeiende expositie een spel van kleuren, vormen en ritmes.
Dynamiek in de schilderijen van de Braziliaanse kunstenaar William Malucu. Ingetogenheid in het werk van Lenie van den Bulk.
De prachtige etsen van de beste etser van Nederland Ad Arma. Fotografie van Maarten Gielis.
De dynamiek-onder-controlein de zeefdrukken van Henk van Vessem en het bijna lichtgevende ‘Lever du soleil‘ (zonsopgang) van Nicole Schaap. En nog veel meer.
Laat je verrassen door de grote verscheidenheid in deze fraaie expositie.
Voor de openingstijden, zie: deoverkantouddorp.nl/
... Bekijk meerBekijk minder

ABSTRACT IN OVERKANT De locatie is De Overkant Ouddorp en het thema Abstract. Vanaf 18 maart presenteert deze boeiende expositie een spel van kleuren, vormen en ritmes. Dynamiek in de schilderijen v...

1 week geleden  ·  

Bekijk op Facebook

VROLIJKE KUNST IN WACHTKAMER

In de wachtruimte van een tandarts, gespecialiseerd in de mondzorg voor kids, hangt regelmatig een ander kunstwerk. Deze week heeft Thyade Art een kunstwerk van Ad Verstijnen vervangen voor een andere van deze kunstenaar. De werken van Ad stralen vooral positiviteit en vrolijkheid uit. Daarvoor hing er werk van Gino Sauerbier, die vooral bekend is van zijn kleurrijke vissen.
Omdat de kunstwerken gehuurd worden, zit men er niet aan vast en is het leuk om regelmatig iets anders op te hangen.
www.thyade.nl/kunstenaar/ad-verstijnen/
... Bekijk meerBekijk minder

1 week geleden  ·  

Bekijk op Facebook

JACHTHAVEN AFGELEVERD

Bij klanten, echte liefhebbers van het werk van Hendrik van Veenendaal, een kleurrijke Jachthaven afgeleverd. Zij hebben al menig schilderij van Hendrik aan de wand gehad. En van het spaartegoed, dat ze spelenderwijs opbouwen, door de tijd heen al heel wat objecten van aangekocht. Uiteraard om hun huis fraai te decoreren, maar ook regelmatig om cadeau te doen aan vrienden en familie. Ze willen zichzelf geen kunstkenners noemen, maar wel kunstliefhebbers en weten de originaliteit en vakmanschap van kunstenaars te waarderen.
Zo zijn in de hal te zien keramiek kapstok met jasje en tasjes van Mieke van de Laar. Waar we nu nog de laatste exemplaren van op voorraad hebben.
www.thyade.nl/kunstenaar/mieke-van-de-laar/
... Bekijk meerBekijk minder

3 weken geleden  ·  

Bekijk op Facebook

ROTTERDAM ALS VAN GOGH NU IN WEBSHOP

Vanaf nu zijn de artprints van de 9 prachtige schilderijen van Erika Stanely in onze webshop opgenomen.
Een bijzonder project, waarbij bekende viewpoints van Rotterdam op het doek zijn vastgelegd, op e manier zoals Van Gogh het geschilderd zou hebben.
Uniek en bijzonder. Leuk cadeau voor echte Rotterdammers!
Webshop: www.thyade.nl/product-categorie/rotterdam-als-van-gogh/
Originelen: www.thyade.nl/kunstenaar/erika-stanley/
... Bekijk meerBekijk minder

4 weken geleden  ·  

Bekijk op Facebook

NIEUWE FORMULE THYADE ACTIEF

De verhuizing van de kunstwerken naar het depot is achter de rug. De eerste gratis afleveringen zijn een feit. En de eerste bestellingen via de Webshop zijn opgestuurd.
We zijn nog druk doende de website verder bij te schaven en nodigen je graag uit eens rustig door onze collectie te neuzen: www.thyade.nl/collectie/
Het handigste is om je eerst te registreren via de button REGISTREREN rechtsboven. Op die manier kan je vervolgens eenvoudig jouw favorieten bijhouden.
En check gelijk links in de kolom de verschillende FILTER-mogelijkheden.
TIP: bij LOCATIE aanklikken GALERIE. Dat zijn dan de kunstwerken die direct beschikbaar zijn.
... Bekijk meerBekijk minder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Kunstlampen te koop

De kunstlampen, zoals die bij Thyade in de Hoogstraat hingen (tweede foto), zijn te koop. Op de eerste foto zie je hoe een van de lampen een mooie plek heeft gevonden boven de vleugel in De Overkant in Ouddorp. Er zijn er nog vier te koop - in drie verschillende motieven - voor slechts 125 euro per stuk. Doorsnede is 70 cm, hoogte ca 40 cm. Mail naar info@thyade.nl als je belangstelling hebt.
... Bekijk meerBekijk minder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

BESTE WENSEN en nu verder met het nieuwe unieke concept!

De laatste dag van het jaar nog een aantal mooie werken de uitleen in gegaan en mensen gelukkig kunnen maken met fraaie objecten, die zij direct aankochten.

En dan vanaf vandaag met het nieuwe concept verder: mensen kiezen vanaf de website en wij brengen het werk gratis bij hen thuis (waar ze de definitieve keuze kunnen maken).
Dus meer gemak: ipv bij ons ophalen wordt het gebracht.

Wij verheugen ons ook al op de PopUp galeries (lang weekend in fraaie ruimte). Wie nog ideeen heeft voor een ruimte (ook evt loods, lege winkel/kantoorruimte, oid)... wij houden ons aanbevolen.

Iedereen een kunstzinnig 2017 en hopelijk tot snel!
... Bekijk meerBekijk minder

3 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

LAATSTE WEEK GIGA FOTO EXPO

Nog tot en met 31 december is de Giga Foto Expo te bezoeken bij Thyade in de Hoogstraat 31-33. Achttal fotografen van internationale allure met prachtige fotografie in verschillende sferen en stijlen. Van stillevens tot surrealistische naakten tot urbex-fotografie. Indrukwekkende afmetingen, zowel in glansuitvoering als anti-reflex.
www.thyade.nl/giga-foto-expo/
... Bekijk meerBekijk minder

3 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook