Facebook feed

PopUp After

Het zit er weer op. De PopUp van afgelopen weekend aan de Koningslaan. Honderden stuks kleurrijke kunst, groot en klein, kreeg veel belangstelling. Enthousiaste reacties. Veel omruilingen van kunstwerken. Nieuwe leners. Veel aankopen. Gezellige workshops. Nieuwe contacten gelegd. Sfeervolle muziek.
Sommige bezoekers vonden zelfs dat wij ons er permanent moesten gaan vestigen. Drie dagen een prachtige, kunstzinnige sfeer in de voormalige autoshowroom en nu weer een lege ruimte…..
Gelukkig is de kunst verder wel te zien op www.thyade.nl
... Bekijk meerBekijk minder

5 dagen geleden  ·  

Bekijk op Facebook

WIJ STAAN KLAAR... POPUP THYADE

We zijn er klaar voor. Een prachtige locatie, waar we veel mooie en betaalbare kunst kunnen tonen. Tevens veel unieke kunstcedeaus tegen een schappelijke prijs.
De sfeer is prima, helemaal als vanaf vrijdag de bezoekers komen.
Zij kunnen genieten van de kunst, maar ook van de mini-exposities van Bram van Baalen, Annejole Jacobs, Ank van der Wel en Gerreke van Veen en fraaie fotografie.
En (gratis) meedoen met workshops als Glass-Art, Cartographica Fantastica, Chalk Art, Suikerkunst en Chinese Theeceremonie. En demonstratie van Bram van Baalen. Op zondag ook live muziek van Elly Bezemer en Han Ruijgrok.
Alle kunst is te koop, te leen en te huur.
Voor het volledige programma: www.thyade.nl/evenementen/
Kom gerust geheel vrijblijvend langs. Je bent van harte welkom op de Koningslaan 90, Rotterdam op 6 t/m 8 oktober van 12:00 tot 17:00 uur.
... Bekijk meerBekijk minder

2 weken geleden  ·  

Bekijk op Facebook

UITNODIGING POPUP THYADE

Je bent van harte welkom tijdens de PopUp Galerie van Thyade Art op 6 t/m 8 oktober van 12:00 – 17:00 uur. Locatie: Koningslaan 90, Rotterdam (voormalig showroom Peugeot).
Heel veel KUNST: van schilderijen, grafiek en fotografie tot objecten van glas, keramiek en brons.
Ook originele KUNSTCADEAUS en sieraden tegen een leuk prijsje.
Maar er is nog meer te beleven. Zoals MINI-EXPOSITIES met werk van Bram van Baalen (landschappelijke schilderijen), Annejole Jacobs – De Jongh (serie beroemde vrouwen), Gerreke van Veen (bijzonder keramiek), Ank van der Wel (kleurrijk keramiek) en Fotografie indrukwekkend, van diverse fotografen).
Daarnaast worden diverse inloop-WORKSHOPS gegeven. Zo kan je meedoen met Chalk Art, Glass Art en Cartographica Fantastica. DEMONSTRATIES Suikerkunst en Chinese Theeceremonie en Bram van Baalen (hoe hij werkt) zijn eveneens bijzonder en interessant. Op zondag een MUZIKAAL optreden van Elly Bezemer en Han Ruigrok.
Toegang en alle activiteiten zijn gratis. Ruime parkeergelegenheid (gratis).
Iedereen is welkom, dus neem ook anderen mee en maak er een gezellige dag van!
Het volledige programma: www.thyade.nl/popup-oktober-2017/
AUB, DEEL DIT BERICHT MET JE VRIENDEN.
... Bekijk meerBekijk minder

3 weken geleden  ·  

Bekijk op Facebook

POPUP EXPOSITIES

Het is weer bijna zover! De PopUp van Thyade Art van 6-8 oktober.
Met heel veel kunst van vele kunstenaars, van schilderijen, grafiek en fotografie tot keramiek, glasobject en brons. Bijzonder inspirerend! Maar ook een collectie kunstcadeaus en sieraden.
Maar er is altijd meer te beleven, zoals mini-exposities, inloop-workshops, demonstraties, interieur-advies, maar ook live muziek.
Nu lichten we uit de mini-exposities:
- Bram van Baalen met zijn impressionistische schilderijen
- Gerreke van Veen met bijzonder fraai keramiek
- Annejole Jacobs De Jongh met portretten van beroemde vrouwen
- Ank van der Wel met kleurrijk keramieke beelden
- Fotografie van meerdere fotografen: indrukwekkend.
Alles, zoals entree, inloopworkshops, demonstraties, exposities, is gratis.
Dus kom gerust langs. Je zult er geen spijt van krijgen!
... Bekijk meerBekijk minder

4 weken geleden  ·  

Bekijk op Facebook

REMBRANDT NU OOK BIJ THYADE

Trudie Maasdam heeft enkele klassieke schilderijen als inspiratie gebruikt voor haar beelden. Weghalen, toevoegen, opbouwen, zoeken en kijken. Het beeld bakken en vervolgens beschilderen met olieverf. Met als verrassend resultaat portretten naar grote meesters als Da Vinci, Rembrandt en Vermeer, waar met veel plezier en inspanning aan is gewerkt.
Nu verkrijgbaar bij Thyade Art. www.thyade.nl/kunstenaar/trudie-maasdam/
... Bekijk meerBekijk minder

4 weken geleden  ·  

Bekijk op Facebook

THYADE - SAVE THE DATE - POPUP

We gaan weer PopUppen! De laatste keer in juni was een succes. Niet iedereen kon erbij zijn, vanwege vakantie, e.d.
Iedereen krijgt nu weer de gelegenheid om een flink deel van onze collectie 'live' te bekijken.
Ook dit keer maken we er leuke dagen van met mini-exposities, demonstraties, interieuradvies en food. En dat in een bijzondere locatie, nl. de showroom en garage van Davo Peugeot aan de Koningslaan te Rotterdam (zijweg van Hoofdweg, Prins Alexander).
Dus reserveer alvast de data: 6 t/m 8 oktober van 12:00 - 17:00 uur.
Op onze website kan je binnenkort volgen wat er allemaal gaat gebeuren.
... Bekijk meerBekijk minder

1 maand geleden  ·  

Bekijk op Facebook

THYADE KOMT OVERAL

Met de nieuwe formule, waarbij Thyade Art bij de mensen langs komt, maakt de bus heel wat kilometers. We hebben een foto-collage gemaakt. Van Alblasserdam tot Ulvenhout, van Den Hoorn tot Rotterdam (in verschillende wijken), Hellevoetsluis, Ridderkerk, Den Haag, langs de Rotte, Nieuw-Vossemeren, Capelle aan den IJssel, Bergschenhoek, maar ook Enschede. En natuurlijk een keer in een giga-file van meer dan een uur op de A1!!
Deze gratis service (met meerdere kunstwerken langs komen en thuis de keuze maken) spreekt erg aan bij onze klanten. Zie meer over onze werkwijze: www.thyade.nl/veel-gestelde-vragen/
... Bekijk meerBekijk minder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

WAT KUNST KAN DOEN

Zomaar een greep uit foto’s van interieurs van onze klanten, om te laten zien hoe sfeerbepalend een kunstwerk kan zijn.

Een mooie combi van klassiek interieur met een prachtig abstract modern schilderij van Eelco Maan.

De twee partners kozen onafhankelijk van elkaar voor werk van Ad Arma, waarbij keuze viel op grote ets (170 x 100 cm) met de intrigerende titel "Jules Verne was looking at the dragon and missed the big fish".

Het kleurrijke gezicht van Barbara de Jong geeft een prachtig accent in een verder ingetogen interieur met wit en taupe.

De frisse groene tinten van het bloemrijke werk van Yulia Muravyeva passen naadloos in dit warme interieur met hout en oranje accenten.

Serene, oosterse sfeer. Daar is dit mystieke werk van Adri de Bruijn helemaal op zijn plek.

Rustige kleurstelling met warme roodaccenten, daar past dit collage-achtige werk van Claus Costa met Audrey Hepburn weer heel mooi in.
www.thyade.nl/collectie/
... Bekijk meerBekijk minder

3 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

KIEZEN IN RIDDERKERK

Dit keer langs bij een nieuwe lener in Ridderkerk, die lid is geworden naar aanleiding van onze PopUp Galerie in juni. Hun keuze viel op uiteindelijk op de Citycabs van Mathias en het zandschilderij Raamwerk kleurencup van Wouter van der Elst.
Een zestal kunstwerken meegenomen. Het landschap bleek te klein, het eigenwijze autootje deed het niet goed op die wand, het bosschilderij bleek te donker en de dames eindigden als goede tweede.
Op een wandje bij de keuken was de keuze tussen het zandschilderij en het autootje. Beiden deden het op die plek heel goed. Maar voor nu werd gekozen voor het zandschilderij.
De nieuwe lener vindt het een ideale manier om de kunst in eigen huis uit te kunnen kiezen.
www.thyade.nl/werkwijze
... Bekijk meerBekijk minder

3 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

THYADE KOMT NAAR JE TOE

Met de nieuwe formule van Thyade komen we nog eens ergens. Op bezoek bij een klant op het platteland, die graag drietal kunstwerken wilde zien. De kop van Bierenbroodspot viel al gauw af. Die bleek te somber. Twijfel tussen Astrid Engels en Marilyn Monroe van Claus Costa. De laatste mocht achterblijven voor een mooi plekje boven het bureau.
www.thyade.nl/werkwijze/
... Bekijk meerBekijk minder

3 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook